1.Primul lucru pe care ti-l recomandam cand folosesti acest site, pentru a-ti crea o atmosfera placuta ,este SA ACCESEZI UN POST RADIO,dintre cele disponibile mai sus in stanga paginii principale.Daca vei avea rabdarea si inspiratia sa utilizezi toate facilitatile acestui site, sunt convins ca vei avea foarte multe motive de satisfactie si ca vom deveni prieteni pe termen lung.Incearca si te vei convinge!
NOTEAZA-TI ACEASTA ADRESA:capssackub.webgarden.ro si TRANSMITE-O si prietenilor tai din listele de email sau messenger!Iti multumim pentru increderea acordata si iti dorim ca prin intermediul clubului nostru sa-ti gasesti cit mai curind perechea ,
sa-ti rezolvi in cele mai optime conditii multe din problemele de suflet,sanatate si afaceri.Pentru a afla mai multe despre acest club, dai click pe prima sectiune din meniu intitulata CAPSSA CLUB
Te asteptam cu placere sa devii unul din membrii clubului nostru si daca iti place sa revii cit mai des.
Pentru increderea pe care ne-ai acordat-o, in afara serviciilor iti oferim si multiple posibilitati de informare, divertisment si relaxare cum ar fi :
-calendarul zilei -cugetarea zilei -curiozitati -stiri -curs valutar -datele meteo -bancuri
-info trafic -astrograme de compatibilitate -locuri de munca
-fonoteca -biografii si discografii artisti- informatii google despre :boli,dieta,biblioteca,enciclopedie, librarie, sau cele mentionate in sectiunile alaturate acesteia pe care ai accesat-o.
Pentru a beneficia de toate cele de mai sus si de melodiile preferate dai click pe linkul de mai jos , apoi dai click pe butonul verde din caseta de sus dreapta, unde scrie: Asculta-ne live in browser-ul tau.Iti dorim o zi cit mai placutasi te asteptam sa revii cit mai curind!
VOTEAZA si tu in sondajul de mai jos! O faci si pentru tine, pentru ca astfel putem imbunatati acest site.


Aici va puteti relaxa excelent online accesind:cum te relaxezi,peisaje,imagini amuzante,teste psihologice, test IQ, horoscop,bioritm,zodiac erotic,felicitari online,jocuri, bancuri
 

CAPSSA CLUB (Centrul de Ameliorare a Problemelor de Suflet ,Sanatate si Afaceri) Invitatie la relaxare, informare si socializare!

 
 

Fericirea

Am scris in ultimele zile o serie de articole despre cauze pentru care relatiile nu dureaza pe termen lung. Este punctul meu de vedere, nu am pretentia ca el sa fie absolut corect si aplicabil in toate cazurile. Cred insa ca extrem de multi se pot regasi acolo si, poate, doresc sa schimbe ceva astfel incat relatia lor sa mearga mai bine.

Asa ca, dupa ce am enumerate acele cauze, sa vedem si ‘solutia’ la ele, pe scurt (punctul meu de vedere, nu unul ‘absolut’). Si sa vedem cum cream fericire in cuplu, o fericire care sa dureze… (asta chiar e o provocare !).

Despre ‘lipsa experientei sexuale’ nu e mult de discutat – intrucat, am mai spus, cu rabdare si intelegere orice poate fi depasit. Problema sexuala nu este neaparat de natura fizica ci mai mult de natura psihica, emotionala si tine de ‘buna intelegere’ in cuplu. Cand apar frustrari sau nemultumiri echilibrul psihic al uneia din parti se deterioreaza – si, evident, relatia incepe sa scartaie, nu e nimic nou in asta.

Cu indragostirea, atasamentul si dormitul impreuna, lipsa viziunii…e ceva mai complicat. Oamenii nu pot fi acuzati ca reactioneaza si se comporta astfel, din moment ce sunt supusi programarii genetice, karmice proprii si a stramosilor, astral-zodiacale, a mediului in care traiesc. Prea multe influente care il fac pe om sa se comporte aproape ca un automat, astfel ca reactiile lui in ce priveste modul in care isi incepe si construieste relatia pe parcurs sunt perfect de inteles. Singura solutie aici este constientizarea adevaratei sale naturi dincolo de ego-ul pamantean. Cand aduci Sinele, Sufletul (in loc de Ego) in relatie (am scris despre ele mai demult aici) modul in care ea evolueaza este total diferit. Orice atasamente, gelozii, neintelegeri se ‘topesc’ treptat pe masura ce partenerii se armonizeaza, viziunea inalta asupra vietii se manifesta de la sine…Dar e mult de munca…insa e frumos.

Cu ‘factorul principal’ – ei, aici e si mai complicat. Cred ca in articolul nu ieri nu m-am facut bine inteles (poate) – aplicarea tehnicilor de transformare a energiei sexuale in energie afectiva, creatoare functioneaza in cazul in care deja exista iubirea sincera si profunda intre parteneri. Ea poate functiona si fara iubire profunda (ca oricum iti ‘place’ de partener) insa trairea, contopirea cu Sinele tau si al partenerului este mult mai ‘fada’. Din pacate exista destul de putina informatie practica pentru acest factor si nu multi sunt capabili sa transforme energia corect. Este insa un prim pas catre ceea ce din antichitate se cunoastea a fi ‘alchimia interna’ – crearea corpului spiritual nemuritor (poate vom mai vorbi in viitor despre asta…).

Si acum, pe scurt, despre fericirea in cuplu. In fapt, cred ca nu exista o reteta universal valabila pentru cuplurile ce raman exclusiv la intelegerea ‘noi suntem fiinte umane cu o singura viata ce traim pe o planeta singuri in univers’. Ego-urile, personalitatile lor sunt atat de mult supuse influentelor de care vorbeam mai sus incat practic e destul de dificil sa se armonizeze pe termen lung (toata viata). Chiar daca raman impreuna fizic, se pot desparti la nivel emotional la un moment dat. Si asta intrucat singurul lucru pe care-l creaza impreuna sunt…o casa, copii, serviciu, concedii, distractii si alte lucruri pamantene. Dar, normal, exista si fericite exceptii.

Dimpotriva, cuplurile ce isi deschid intelegerea si perceptia catre alte nivele ale existentei au sansa de a pastra mai mult ‘canalul de comunicare’ dintre ei. Bineinteles ca pot exista si aici suficiente probleme (orgoliul spiritual fiind un mare pericol). Insa, deja, acel ‘noi’ este mult mai bine definit - are mai multe resurse afective care il sustin. Pana la nivelul de ‘evolutionary duo’ de care am vorbit nu e un mare pas…insa e dificil, intrucat aceasta presupune o constienta sporita.

Si, momentan, adevarul este ca suntem abia la inceput in acest domeniu…ca bebelusul care nici nu se poate intoarce in burta mamei, dar nici nu poate sa aiba singur grija de el…Asa si relatiile ‘constiente’ – merg cu sincope, insa creaza ceva diferit impreuna…Se ‘provoaca’ reciproc pentru a-si depasi limitele si a ajunge la noi nivele de armonie…si e atat de mult de inaintat…

Adevarul e ca as fi vrut sa scriu mai mult insa am realizat ca ceea ce as putea eu spune e mai putin decat ceea ce veti afla din 2 carti deosebite : “Galvanoplastia spirituala” (O.M. Aivanhov – ed. Prosveta) si “Cum sa cream o relatie spirituala” (Paul Ferrini – ed. For You). Asa ca voi incheia acest subiect (si seria de 5 articole dedicate relatiilor, din ultimele zile) cu ‘provocarea’ de a FI si a FACE tot ce e posibil pentru ca propriile relatii sa ne implineasca.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one