1.Primul lucru pe care ti-l recomandam cand folosesti acest site, pentru a-ti crea o atmosfera placuta ,este SA ACCESEZI UN POST RADIO,dintre cele disponibile mai sus in stanga paginii principale.Daca vei avea rabdarea si inspiratia sa utilizezi toate facilitatile acestui site, sunt convins ca vei avea foarte multe motive de satisfactie si ca vom deveni prieteni pe termen lung.Incearca si te vei convinge!
NOTEAZA-TI ACEASTA ADRESA:capssackub.webgarden.ro si TRANSMITE-O si prietenilor tai din listele de email sau messenger!Iti multumim pentru increderea acordata si iti dorim ca prin intermediul clubului nostru sa-ti gasesti cit mai curind perechea ,
sa-ti rezolvi in cele mai optime conditii multe din problemele de suflet,sanatate si afaceri.Pentru a afla mai multe despre acest club, dai click pe prima sectiune din meniu intitulata CAPSSA CLUB
Te asteptam cu placere sa devii unul din membrii clubului nostru si daca iti place sa revii cit mai des.
Pentru increderea pe care ne-ai acordat-o, in afara serviciilor iti oferim si multiple posibilitati de informare, divertisment si relaxare cum ar fi :
-calendarul zilei -cugetarea zilei -curiozitati -stiri -curs valutar -datele meteo -bancuri
-info trafic -astrograme de compatibilitate -locuri de munca
-fonoteca -biografii si discografii artisti- informatii google despre :boli,dieta,biblioteca,enciclopedie, librarie, sau cele mentionate in sectiunile alaturate acesteia pe care ai accesat-o.
Pentru a beneficia de toate cele de mai sus si de melodiile preferate dai click pe linkul de mai jos , apoi dai click pe butonul verde din caseta de sus dreapta, unde scrie: Asculta-ne live in browser-ul tau.Iti dorim o zi cit mai placutasi te asteptam sa revii cit mai curind!
VOTEAZA si tu in sondajul de mai jos! O faci si pentru tine, pentru ca astfel putem imbunatati acest site.


Aici va puteti relaxa excelent online accesind:cum te relaxezi,peisaje,imagini amuzante,teste psihologice, test IQ, horoscop,bioritm,zodiac erotic,felicitari online,jocuri, bancuri
 

CAPSSA CLUB (Centrul de Ameliorare a Problemelor de Suflet ,Sanatate si Afaceri) Invitatie la relaxare, informare si socializare!

 
 

Respectul

Dupa lungi cugetari imi dau cu parerea ca o viata sociala(cuplu,familie,serviciu,comunitati la care suntem afiliati,etc) armonioasa porneste de la respect, iar lipsa acestuia naste conflicte.

Le gasim la tot pasul, ele sunt parte integranta a vietii noastre si nu de putine ori sunt energofage...ne rapesc timp, nervi si ne lasa un ''gust'' amar.Par a fi izvorul tuturor relelor si fac diferenta dintre reusita si esec, dintre dragoste si ura, dintre amaraciune si fericire.

Fiecare persoana are incontestabil o anumita valoare, importanta si demnitate. Sunt de parere ca trebuie sa o respectam si sa o acceptam asa cum e, fara umilinte si fara a arata cu degetul!

Sistemul nostru de convingeri începe în copilarie, cu "reprosurile" pe care le primim din partea parintilor. Aceste reprosuri sunt primii indicatori ai valorii noastre personale. Pe masura ce crestem si ne dezvoltam, ne sunt aduse în fata alte oglinzi de catre membrii familie, de catre colegi,dascali sau oamenii cu care interactionam..

Aceste reflectari ale imaginii noastre formeaza baza imaginii de sine pe masura ce ne maturizam. Daca însa constientizam toate acestea si le privim cu un ochi critic, rareori rezistam unei analize atente. Toti avem puncte vulnerabile si puncte forte,minusuri si plusuri!
Este important sa ne acceptam si sa ne placem asa cum suntem in ansamblu, cu defectele si calitatile noastre, sa fim multumiti de noi insine, sa ne asumam responsabilitatea reusitelor dar si a esecurilor, sa ne masuram cu aceeasi unitate de masura si realizarile dar si greselile. vom observa ca in fiecare zi greselile sunt mult mai putine decat realizarile si chiar daca ele exista nu sunt niste catastrofe ci intamplari din care avem de invatat.

Daca oamenii se simt satisfacuti de ei insisi si impliniti, daca sunt multumiti de felul cum sunt inseamna ca se respecta pe sine. Daca acest lucru nu se intampla vor exista sentimente de inadecvare de sine si de inferioritate.

Sa nu uitam insa ca nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara acordul nostru si sa incepem fiecare zi cu incredere in noi si in posibilitatile noastre de a face fata solicitarilor vietii.Indiferent ca ne dam seama sau nu, absolut toti avem o imagine mentala a noastra.. Ea a fost creata din propriile noastre convingeri despre noi însine,din experientele trecutului, din succese si esecuri, din umilinte, din triumfuri si din felul cum au reactionat altii fata de noi, si nu in ultimul rand mai ales în prima copilarie.

În concluzie, pentru "a trai" cu adevarat, adica pentru a gasi viata satisfacator de rezonabila, este nevoie de o imagine personala adecvata si realista pe care s-o acceptam. Trebuie sa ne acceptam singuri. Trebuie sa ne stimam. Nivelul stimei de sine afecteaza puternic performantele în toate activitatile, o joasa stima de sine sporeste riscul insucceselor, determinând astfel o viziune si mai sumbra asupra propriei persoane.

Atunci când aceasta imagine este intacta si sigura, ne simtim bine. Când este amenintata, ne simtim nelinistiti si nesiguri. Când este potrivita si ne simtim întru totul mândri de ea, capatam încredere în sine. Ne simtim liberi sa fim noi însine si sa ne exprimam ca atare. Atunci functionam optim. Atunci când imaginea personala devine obiect de rusine, avem tendinta s-o ascundem si sa n-o etalam.

Exprimarea este blocata, devenim ostili si greu de abordat. Se pare ca realizarea personala este un concept subiectiv. Pentru unii el înseamna bani si bunuri personale. Pentru altii, el înseamna o viata de familie si relatii personale. Pentru altii, el poate fi masurat în realizari sentimentale, intelectuale, trupesti sau spirituale. Oricare ar fi e bine ca realizarile sa le masuram dupa propriile noastre standarde, si nu ale altora, ale mamei, tatalui sau oricine altcineva. Suntem datori sa ne simtim bine asa cum suntem. Chiar suntem datori sa ne concentram asupra calitatilor noastre asa cum sunt ele.

Dupa cum spunea Maxwell Maltz scopul fiecaruia dintre noi este sa traiasca mai mult si mai bine,indiferent care ar fi definitia fericirii ea nu poate fi traita decât în masura în care îti traiesti cu adevarat viata. Sa-ti traiesti cu adevarat viata înseamna, între multe alte lucruri, mai multe reusite, atingerea unor scopuri valoroase, mai multa dragoste primita si daruita, mai multa sanatate si bucurie, mai multa fericire pentru noi si ceilalti.

Închei prin a spune ca " cele mai fascinante schimbari ale viitorului nu vor avea loc datorita tehnologiei, ci datorita extinderii conceptului a ceea ce înseamna sa fii OM" (John Naisbitt).

Ne dam seama ca imaginea de sine poate fi dusmanul sau prietenul nostru, depinde; depinde daca se hraneste din esecurile din trecut pentru a ne submina în prezent, sau daca se hraneste din succesele trecute pentru a ne da curaj sa traim în prezent si sa progresam.

Primul pas cred in a-l respecta pe aproapele tau e acela de a te respecta pe tine insuti, apoi sa-ti respecti parintii ca toata lumea care a primit cei 7 ani de acasa, sa-ti respecti iubirea...mai mult decat orice alt lucru pe pamant...sa-i respecti pe toti cei care nu-i cunosti si valorile,parerile acestora(sa le respecti, nu sa le accepti ca si conduita in viata) pana la primul motiv sa nu o faci(contradictii grave cu sistemul moralitatii)...sa respecti natura, si ambientul in care traiesti... Cu lipsa de respect pentru aproape vom ajunge exact nicaieri Dar cu respectul vom castiga multe!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one