1.Primul lucru pe care ti-l recomandam cand folosesti acest site, pentru a-ti crea o atmosfera placuta ,este SA ACCESEZI UN POST RADIO,dintre cele disponibile mai sus in stanga paginii principale.Daca vei avea rabdarea si inspiratia sa utilizezi toate facilitatile acestui site, sunt convins ca vei avea foarte multe motive de satisfactie si ca vom deveni prieteni pe termen lung.Incearca si te vei convinge!
NOTEAZA-TI ACEASTA ADRESA:capssackub.webgarden.ro si TRANSMITE-O si prietenilor tai din listele de email sau messenger!Iti multumim pentru increderea acordata si iti dorim ca prin intermediul clubului nostru sa-ti gasesti cit mai curind perechea ,
sa-ti rezolvi in cele mai optime conditii multe din problemele de suflet,sanatate si afaceri.Pentru a afla mai multe despre acest club, dai click pe prima sectiune din meniu intitulata CAPSSA CLUB
Te asteptam cu placere sa devii unul din membrii clubului nostru si daca iti place sa revii cit mai des.
Pentru increderea pe care ne-ai acordat-o, in afara serviciilor iti oferim si multiple posibilitati de informare, divertisment si relaxare cum ar fi :
-calendarul zilei -cugetarea zilei -curiozitati -stiri -curs valutar -datele meteo -bancuri
-info trafic -astrograme de compatibilitate -locuri de munca
-fonoteca -biografii si discografii artisti- informatii google despre :boli,dieta,biblioteca,enciclopedie, librarie, sau cele mentionate in sectiunile alaturate acesteia pe care ai accesat-o.
Pentru a beneficia de toate cele de mai sus si de melodiile preferate dai click pe linkul de mai jos , apoi dai click pe butonul verde din caseta de sus dreapta, unde scrie: Asculta-ne live in browser-ul tau.Iti dorim o zi cit mai placutasi te asteptam sa revii cit mai curind!
VOTEAZA si tu in sondajul de mai jos! O faci si pentru tine, pentru ca astfel putem imbunatati acest site.


Aici va puteti relaxa excelent online accesind:cum te relaxezi,peisaje,imagini amuzante,teste psihologice, test IQ, horoscop,bioritm,zodiac erotic,felicitari online,jocuri, bancuri
 

CAPSSA CLUB (Centrul de Ameliorare a Problemelor de Suflet ,Sanatate si Afaceri) Invitatie la relaxare, informare si socializare!

 
 

CAPSSA CLUB

Bine ai venit la CAPSSA(Central de ameliorare a problemelor de suflet, sanatate si afaceri).
Acesta este un club destinat oamenilor singuri care vor sa-si gaseasca jumatatea,sa-si amelioreze multe din problemele de sanatate , sa invete cum sa-si imbunatateasca substantial starea financiara si nu in ultimul rind sa se relaxere .
Toate aceste evenimente se organizeaza intr.-un cadru intim, intr.-o locatie la munte sau la mare ,cu cazare la un hotel sau la o pensiune turistica, pe durata unui sejur de doua sau de sase zile. (functie de numarul participantilor si de preferintele acestora).
Participantii vor beneficia de un program relaxant, distractiv si informativ foarte diversificat .Vor putea lua parte preferential la informari si dezbateri pe teme interesante legate de: recuperarea vederii,detoxifierea organismului,tratarea stresului,imbunatatirea indicelui masei corporale,deprinderea unui stil de viata sanatos,importanta aerului ,a apei si a hranei pentru organismul uman, alimentatia sanatoasa,la informari privind starea noastra financiara si pornirea propriei afaceri, la drumetii in grup,jocuri distractive,seri romantice cu muzica si dans, iar in ultima seara la o cina festiva cu muzica, dans si antren.
Inscrierea in acest club este optionala .
Rezervarile se fac anticipat cu cel putin o luna inainte.
Mai multe detalii vei putea vedea pe acest site
PS:Acesta este in prezent un proiect care urmeaza sa fie pus in practica incepind cu luna mai 2010 .Punerea lui in practica depinde si de tine cititorule.
Este foarte important pentru noi sa cunoastem disponibilitatea si interesul tau de a participa la astfel de evenimente.
Acest sondaj ne ajuta sa vedem daca proiectul este fezabil, daca demararea lui in aceste conditii de criza este oportuna si daca mai sunt si alte propuneri pentru succesul lui deplin. De aceea te rog sa iti exprimi deschis opinia in legatura cu locatia, continutul proiectului, modul de organizare si eventual alte propuneri.Pentru noi fiecare opinie conteaza pentru ca ne ajuta sa oferim servicii de cit mai buna calitate.
Telul nostru principal este sa avem beneficiari cit mai multumiti.
Multumim pentru intelegere si colaborare si te asteptam cu placere sa devii unul din membrii clubului nostru!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one